Kemin Meriklubi

Kemin Meriklubi Oy 

Kemin Meriklubi Oy sijaitsee Kemin sisäsatamassa kahden pursiseuran välissä luonnonkauniilla paikalla. Kiinteistö on yli sata vuotta vanha, perinteikäs ns. Ulenin-talo (rakennettu vuosina 1901-1905), joka on kunnostettu osakkaiden toimesta. Alakerrassa on biljardi-/juhlasali, ruokasali, keittiö ja sauna. Yläkerrassa n. 120m2 kokous- ym. tiloja. 

Omat juhlat Meriklubilla - vuokraaminen

Merihenkisen klubitalon palvelut ovat ulottuvillasi. Voit vuokrata koko talon tai vaikkapa vain saunan. Kattaukset jopa 60 hengelle. Iso tai pieni tilaisuus, voit hoitaa tarjoilut omatoimisesti tai haluamasi pitopalvelun kautta. Toivomme arvokkaan rakennuksen antavan hienot puitteet juhliin. Keskitymme lähinnä merkkipäivä- ja hääjuhliin sekä muistotilaisuuksiin rakennusta vuokrattaessa. Katso tämän sivun yläreunasta ”Klubin vuokraaminen”.

Yhtiö

Kemin Meriklubi on perustettu vuonna 1987, vuonna 1985 loppuneen Kemin Suomalaisen klubin jatkeeksi ylläpitämään Kemissä jo vuodesta 1885 alkaneita klubitoiminnan perinteitä. Yhtiön toiminnan tarkoituksena on perinteikkään ns. Ulenin-talon kunnossa pitäminen ja säilyttäminen sekä klubi- ja harrastetoiminnan järjestäminen. Vuokratuloilla katetaan osa talon ylläpitokustannuksista. Yhtiö ei tavoittele voittoa. Kemin Meriklubi on kuulunut valtakunnallisiin yhteistoimintaklubeihin vuodesta 1991. YT-klubien toiminnasta löytyy lisätietoa osoitteesta www.yt-klubit.fi